Râmnicu Vâlcea: Gala Local Kombat finanţată de primărie cu 60.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Banii au fost aprobaţi la limită, după ce un număr mare de aleşi locali s-au opus. Edilii spun că Gala va aduce un plus de imagine oraşului, iar cei peste 1500 de spectatori aşteptaţi să vină din ţară un aport consistent în economia locală.

Gala Local Kombat din 18 martie va fi organizată cu un aport de 60.000 de lei al municipiului din bugetul local. Romeo Rădulescu, primarul din Râmnic spune că banii vin din taxa de cultură şi sport, iar în schimbul acestei sume municipiul va primii un aport considerabil de imagine dar şi peste 1500 de spectatori din ţară care vor plăti bilet, se vor caza şi vor pompa bani în economia locală. „Este a treia oară când organizăm această gală, iar contribuţia noastră este de 60.000 de lei. Sala Sporutuilor Traian are o capacitate de peste 2000 de locuri, şi sunt sigur că se vor ocupa până la ultimul. În plus clipul de prezentare al oraşului va fi difuzat în timpul pauzelor publicitare ale meciului pe Eurosport şi ProTV, canalele ce vor difuza Gala în direct", explică primarul.


Păreri contra


Nu toţi factorii de decizie sunt de acord cu suma pe care primăria o pune la bătaie pentru această gală. Bogdan Pruteanu, consilier local, afirmă că banii sunt exagerat de mulţi în condiţiile actualei crize. „Sunt bani ce pot fi direcţionaţi către alte sectoare care au nevoie. Sunt profesori cu salarii de mizerie şi angajaţi la stat care trăiesc foarte greu şi noi dăm atâţia bani pe un astfel de eveniment", afirmă consilierul local. Hotărârea prin care se alocă aceşti bani a trecut la limită prin şedinţa de Consiliul Local, cu un număr de 12 voturi.



Două Gale în acelaşi eveniment


Local Kombat-ul de la Râmnic este primul din acest an din ţară şi cel mai important, spune Eduard Irimia, organizatorul evenimentului. El mai afirmă că vor avea loc lupte între echipa României de K1 şi cea a Italiei dar şi un meci pentru titlul mondial la categoria mijlocie între românul Mihai Barbu şi brazilianul Anderson Silva. Printre starurile ce vor veni la Vâlcea se numără Cătălin Moroşanu şi Ionuţ Atodiresei.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite