Râmnicu Vâlcea: Prichindeii adoră să se îmbrace precum personajele din poveşti (FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Prichindeii adoră să se îmbrace precum personajele din poveşti (FOTO)
Râmnicu Vâlcea: Prichindeii adoră să se îmbrace precum personajele din poveşti (FOTO)

Părinţii trebuie să scoată din buzunar în jur de 250 lei pentru a satisface plăcerile vestimenatre ale micuţilor.

Cele mai căutate costumaţii printre picii de la grădiniţă sunt cele de Spiderman, Sportacus sau de pirat, în vreme ce fetiţele se dau în vânt după rochiţe de zâne, prinţese sau vrăjitoare.
În ultima perioadă, vânzările de la magazinele cu hăinuţe pentru copii au crescut, vânzătoarele povestind că au primit foarte multe comenzi de la părinţi care căutau costume mai deosebite pentru micuţii lor. „În special, părinţii ne roagă să aducem costume precum cele pe care le poartă eroii din poveşti sau din desenele animate. Cele mai căutate hăinuţe sunt cele cu Spiderman şi Sportacus, pentru băieţei şi rochiţele de prinţesă pentru fetiţe”, a declarat Ionela Marcu, vânzătoare la un magazin din centrul Râmnicului. Femeia a mai povestit că prichindeii sunt foarte pretenţioşi şi nu acceptă decât hăinuţle care imită perfect vestimentaţia personajelor preferate.

image


Picii fac parada modei la grădiniţă


„Zilele trecute a venit un băieţel care îşi dorea enorm un costum  de bandit, dar care să aibă şi mască precum cea a lui Zorro. Nu aveam aşa ceva la vânzare, dar am promis că vom face comandă la Bucureşti. Nu a plecat până ce nu i-am promis că vom face rost şi de mască ”, a povestit zâmbind vânzătoarea. Cele mai multe prtenţii le ridică micuţii care sunt deja înscrişi la  grădiniţă. Acolo au posibilitatea să discute între ei şi să îşi expună ţinutele.

image

„Am un băieţel de patru anişori şi de o săptămână alerg prin tot oraşul pentru că i-am promis un costumaş de Spiderman. A văzut un coleg la grădiniţă costumat în Omul Păianjen şi de atunci, nu a mai fost chip să ne mai înţelegem cu el! În final am reuşit să îi găsesc costumaţia de care este foarte mândru”, a afirmat Alin Mirea, un tătic din Râmnicu Vâlcea.

Plăcerile micuţilor îi costă pe părinţi în jur de 60 de lei de costum şi pot ajunge chiar şi la 250 de lei, în funcţie de modelul ales. „Eu am primit un costum de Spiderman care are şi muşchi. Sunt foarte încântat şi de abia aştept să mă îmbrac în el la grădiniţă ”, a spus Mario, un pici de patru anişori. Copiii au pretenţii şi în ceea ce priveşte lenjeria de corp, cele mai căutate modele fiind cele cu Locomotova Thomas sau cu Scooby Doo.

image
Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite