Râmnicu Vâlcea: Piesă cu opt deţinuţi, pusă în scenă de un actor vâlcean - Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mai multe ziare locale publică azi despre iniţiativa tânărului actor al Teatrului Anton Pann, Alex Calangiu, de a pune pe scenă o piesă de teatru în care protagoniştii sunt deţinuţi. În altă ordine de idei, aflăm că şcolile nu au mai fost dezinfectate după alegeri şi că astăzi este ultima zi în care moaştele Sfântului Mare Mucenic Mercurie mai pot fi vizitate la Râmnicu Vâlcea.

Actor al Teatrului „Anton Pann", Alex Calangiu este implicat în calitate de regizor-îndrumător, într-un fascinant şi original proiect teatral: „Otăvit de culorile vieţii". Opt deţinuţi de la Penitenciarul de Maximă Securitate din Craiova vor fi actori sub îndrumarea lui Alexandru, ei urmând să urce pe scena Teatrului Nottara, din Bucureşti, în zilele de 25 şi 26 noiembrie. Amănunte citiţi în Viaţa Vâlcii.


Şcolile vâlcene nu au mai fost dezinfectate după alegeri


Directorii unităţilor de învăţământ au fost informaţi iniţial că sălile unde s-a desfăşurat procesul de votare vor fi dezinfectate, acest lucru nu s-a mai întâmplat. Care au fost cauzele pentru care nu s-a mai realizat dezinfecţia, aflaţi citind Monitorul de Vâlcea.


Sfântul Mare Mucenic Mercurie, la Râmnicu Vâlcea


Astăzi este ultima zi când moaştele Sfântului Mare Mucenic Mercurie se mai află, pentru închinare, la Catedrala Arhiepiscopală „Sf. Nicolae" din Râmnicu Vâlcea. Amănunte citiţi în Curierul de Râmnic.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite