Râmnicu Vâlcea: Peste 400 de bugetari au plecat să susţină moţiunea la Bucureşti

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bugetarii vâlceni îngroaşă rândurile celui mai mare miting din ultimii 20 de ani ce va avea loc azi la Bucureşti. Au plecat spre capitală profesori, cadre medicale, funcţionari publici, bibliotecari şi chiar pensionari.

Peste 400 de bugetari din administraţia publică locală, profesori, cadre medicale şi funcţionari au plecat în această dimineaţă spre Bucureşti în opt autocare puse la dispoziţie de sindicatele din care fac parte. O mobilizare unică la nivelul funcţionărimii din Vâlcea, susţin liderii de organizaţii sindicale ce în această dimineaţă i-au însoţit pe protestatari la Bucureşti. "Din primăriile din judeţ pleacă peste 100 de persoane pentru a protesta în capitală şi pentru a susţine moţiunea de cenzură. Sunt unele comune în acest judeţ unde angajaţii primăriilor nu şi-au luat salariile de peste o jumătate de an. Este strigător la cer", spune Nicolae Jitianu, liderul Sindicatului din Administraţia Publică Locală.

Vâlcenii vor participa la un marş de protest prin Bucureşti alături de alţi 80.000 de protestatari din toată ţara. Mitingul este organizat în scopul susţinerii moţiunii de cenzură ce se va discuta azi în Parlament. Funcţionarii speră la demiterea cabinetului Boc şi reanalizarea măsurilor de austeritate în aparatul public.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite