Râmnicu Vâlcea: Peste 40.000 de ţigarete de contrabandă descoperite la Drăgăşani

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un oltean a fost prins de poliţiştii din Drăgăşani cu portbagajul plin de ţigări de contrabandă. Oamenii legii au cerut arestarea preventivă, dar instanţa de judecată

Poliţiştii din Drăgăşani au reuşit să identifice şi să reţină  ieri o persoană suspectă care avea asupra cantitatea de 41.380 ţigarete de contrabandă.

Suspectul a fost identificat de poliţişti, în parcarea Autogării Drăgăşani, în timp ce primea de la şoferul unui autocar trei geamantane, în care se aflau 2.030 pachete cu ţigări de contrabandă, pe care le-a încărcat în maşina personală. Asupra acestui au mai fost găsite, cu ocazia controlului, un număr de 6 telefoane mobile şi suma de 1.536 lei.

image


Anchetatorii au solicitat instanţei şi au obţinut două mandate de percheziţie, pentru domiciliul suspectului şi sediul societăţii comerciale al cărui administrator este, iar cu ocazia percheziţiilor au mai fost găsite 39 pachete de ţigări de contrabandă.


Suspectul, D.S., de 35 de ani, din comuna Verguleasa, judeţul Olt, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore  şi a fost prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă.  Instanţa de judecată a respins cererea de arestare preventivă şi a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea de domiciliu.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite