UPDATE Pericolul de explozie de la Drăgăşani, unde o maşină a rupt o pompă dintr-o benzinărie, a fost înlăturat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Incidentul a avut loc într-o benzinărie de la ieşirea din oraşul Drăgăşani.
Incidentul a avut loc într-o benzinărie de la ieşirea din oraşul Drăgăşani.

Pompierii intervin, vineri, în localitatea Drăgăşani (Vâlcea), unde există riscul producerii unei explozii, după ce un autoturism a rupt o pompă a unei staţii de alimentare cu carburant, la ora transmiterii acestei ştiri zona fiind izolată, transmite Mediafax.

UPDATE 14.35 Pericolul de explozie la benzinăria din localitatea Drăgăşani unde un autoturism a rupt o pompă a unei staţii de alimentare cu carburant a fost înlăturat, iar pompierii au rămas la faţa locului pentru a supraveghea zona, afirmă reprezentanţii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vâlcea.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU Vâlcea, Octavian Fulger, autoturismul Mercedes care a lovit pompa de benzină a fost scos din benzinărie, iar scurgerile de carburant au fost stopate.

"În acest moment nu mai există pericol de explozie şi de incendiu, după o intervenţie care a durat aproape o oră. Autoturismul care a intrat în staţia de pompare de carburant a fost înlăturat din zonă, iar scurgerea de carburant în staţie a fost oprită. Nu există victime, iar în acest moment pompierii au rămas la faţa locului pentru a supraveghea zona până la încheierea acţiunii", a decarat Octavian Fulger, potrivit Mediafax.

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Vâlcea au precizat că incidentul a fost provocat de şoferul unui autoturism Renault care a virat la stânga fără să se asigure, pentru a alimenta la benzinărie. Pentru a evita impactul, şoferul autoturismului Mercedes, care circula regulamentar, a virat brusc dreapta, intrând în pompa de carburant.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite