Râmnicu Vâlcea: Parlamentul European, în direct la Bibliotecă - Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Parlamentul European, în direct la Bibliotecă - Adevărul la minut
Râmnicu Vâlcea: Parlamentul European, în direct la Bibliotecă - Adevărul la minut

Principalele ştiri de azi ce pot fi citite şi în ediţia tipărită a Adevărului de Seară - Râmnicu Vâlcea.

Astăzi ora 10.00
Parlamentul European, în direct la Bibliotecă
Râmnicenii interesaţi de posibilitatea vizionării în direct a şedinţelor plenare ale Parlamentului European o pot face, începând de astăzi în Holul Central al Bibluitecii Judeţene Antim Ivireanul. Iniţiativa aparţine centrului Europe Direct Vâlcea, iar transmisiunea în direct se va continua şi mâine dimineaţă. Organizatorii spun că accesul celor interesaţi este gratuit. (S.M.)

Mâine, ora 17.00
Dialoguri Creştin- Ortodoxe
Mâine, începând cu ora 17.00, la sala de conferinţe a Bibliotecii Judeţene Antim Ivireanul din Vâlcea va avea loc întâlnirea cu tema Dialoguri Creştin – Ortodoxe. Organizatorii, Liga Femeilor Creştin Ortodoxe de pe lângă Episcopia Râmnicului îl au ca invitat pe părintele Daniel de la Mănăstirea Turnu. Iniţiatorii spun că se vor dezbate teme de actualitate din viaţa religioasă a judeţului.  (S.M.)

Aseară, ora 20.00
Hoţ surprins la “muncă”
Un tânăr din comuna vâlceană Sineşti, ce tocmai intrase într-o locuinţă cu gândul de a fura a fost surprins de către fiul proprietarului şi dat pe mâna Poliţiei. Aseară, Marius B. de 18 ani, împreuă cu fratele său de numai 13 ani au “descins” la locuinţa unui vecin cu gândul de a pleca cu lucrurile de valoare. Ghinionul lor a fost fiul bătrânului, ce l-a imobilizat pe Marius şi a chemat poliţia. Puştiul a reuşit să scape, dar amândoi sunt cercetaţi pentru furt calificat.
(S.M.)

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite