Râmnicu Vâlcea: PS Irineu, cetăţean de onoare al oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: PS Irineu, cetăţean de onoare al oraşului
Râmnicu Vâlcea: PS Irineu, cetăţean de onoare al oraşului

Principalele ştiri de azi  din Vâlcea ce pot fi citite şi în ediţia tipărită a Adevărului de Seară.

Astăzi, ora 12.00
Preasfinţitul Irineu, Mitropolitul Olteniei, cetăţean de onoare


Astăzi, la ora 12.00 Presfinţitului Irineu, Arhiepiscop al Craiovei şi Mitropolit al Olteniei va primi titlu de Cetăţean de Onoare Înalt, acordat de Primăria Râmnicu Vâlcea într-o şedinţă solemnă a Consiliului Municipal. Acelaşi titlu a fost acordat şi Preacuviosul Arhimandrit Veniamin Micle. (D.Ţ.)

Astăzi, ora 9.00
Rromii, parteneri în proiecte


Astăzi, la ora 9.00 la Prefectura Vâlcea a avut loc o şedinţă de lucru prin care s-a încercat promovarea etniei rromilor  într-un plan general de acţiune intitulat „Rromi 2009-2010”. Instituţia Prefectului vrea să-i „provoace” să-şi înfiinţeze un ONG rrom-rural, care să fie partener în derularea unor proiecte ce vizează activităţile etniei acestei etnii, de la sate. (D.Ţ.)

Aseară, ora 19.00
Biciclist fugar de la accident, prins


Aseară a fost prins în Horezu un tânăr de 18 ani care sâmbătă accidentase o fetiţă, de patru ani, din Măldăreşti, şi care dăduse bir cu fugiţii. Denisa Nicoleta Z. se juca pe carosabil, în momentul în care Adrian Bărbuţă a lovit-o cu bicicleta, rupându-i piciorul stâng. Adolescentului i-a fost întocmit dosar penal pentru accident din culpă, cu fugă de la locul faptei. (D.Ţ.)

Prevenire
13 şoferi au rămas fără permise


În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutierişti vâlceni au desfăşurat cinci acţiuni de prevenire, amendând 122 de conducători auto, dintre care 43 pentru depăşirea vitezei legale, iar 13 pentru nepurtarea centurii de siguranţă. Valoarea amenzilor a fost de 16.450 lei. Au fost suspendate 13 permise de conducere şi au fost ridicate 13 certificate de înmatriculare. (D.Ţ.)

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite