Râmnicu Vâlcea: PROGNOZĂ METEO : Scoateţi umbrelele! Weekend ploios şi rece

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei care şi-au făcut planuri pentru acest sfârşit de săptămână vor trebui să renunţe la ele. Vremea va fi rece azi şi mâine, iar temperaturile nu vor depăşi 7 grade Celsius. Râmnicenii nu au, aşadar, parte de primăvara însorită pe care o aşteptau.

Potrivit specialiştilor meteorologi pe tot parcursul zilei de azi cerul va fi înnorat, iar până după-amiază ploaia nu se va opri. Temperaturile de azi nu vor creşte peste 7 grade Celsius, iar seara, chiar dacă nu va mai ploua temperaturile vor scade sub 6 grade Celsius.


Nici duminică meteorologii nu au veşti prea bune pentru râmniceni. De dimineaţă va ploua, potrivit prognozei de pe site-ul vremea.ro, iar precipitaţiile vor continua pe tot parcursul zilei. Abia seara cerul va devein senin, urmând ca şi luni să avem parte de acelaşi scenariu cu temperaturi ce nu vor depăşi 6 grade Celsius.


NU STA ÎN CASĂ : Chiar dacă vremea de afară nu e îngăduitoare Adevărul de Seară îţi arată care sunt recomandările de petrecere a timpului liber. Află-le dând un click Aici

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite