Özel, handbalista care ţine cu Beşiktaş

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Yeliz Özel (30 de ani) este singura handbalistă din Turcia care joacă pentru Oltchim Râmnicu Vâlcea. Considerată unul dintre cei mai buni centri din lume, a fost ofertată de echipe puternice din Europa, Özel a ales să vină la Vâlcea.

„A mai fost câteva luni pe la Trondheim, dar nu i-a plăcut deloc deoarece i s-a dat o casă cu igrasie pe pereţi. Noi i-am găsit însă un apartament de lux cu trei camere în care să se simtă cât mai confortabil. În plus, a contat foarte mult şi faptul că va lucra la Vâlcea cu Peter Kovacs, fostul ei antrenor de la naţionala Turciei", ne-a explicat Petre Berbecaru, vicepreşedintele Oltchimului.

Deşi se află doar de două săptămâni la Vâlcea, Özel a fost adoptată repede de coechipiere. În cantonament stă în cameră cu ucraineanca Pidpalova, dar s-a împrietenit deja cu superstarul Cristina Neagu.

Özel este o fire libertină chiar dacă provine dintr-o ţară preponderent musulmană. Este ultras a lui Beşiktaş, are de zece ani un piercing în sprânceana dreaptă şi adoră tatuajele.

Mai citiţi:

Galacticele au devenit halterofile

Interviu/Peter Kovacs: "Oltchim este o echipă de top!"

Pe spate am un vultur, o pasăre care simbolizează felul meu rebel de a fi, dar şi dragostea mea pentru Beşiktaş. Îmi plac totodată maşinile, conduc un BMW X3. Atunci când vreau să mă relaxez după un meci mai prost, o iau la goană şi cred că am atins şi 200 km/h. Ştiu însă că aici nu prea am pe unde, aşa că o să îmi iau o maşină mai mică", glumeşte noua „galactică".

Özel s-a acomodat deja şi cu mâncarea din România şi intenţionează să le arate coechipierelor şi din talentele ei gastronomice. "Nu mănânc carne de porc, dar în rest nu am probleme pentru că am fost crescută într-o mentalitate europeană. Îmi place şi să gătesc, fac deseori pui umplut cu ciuperci şi musaca. Oricum voi merge şi pe la restaurane cu specific turcesc".

Secretele lui Ozel:
1.Este ultras Besiktas şi are un vultur tatuat pe spate
2.Vrea să îşi deschidă un bar de sport cu banii din handbal
3.Este vitezomană şi conduce un BMW X3
4.Cartea preferată: Codul lui Da Vinci
5.Filmul preferat: The New Moon
6.Îi place să gătească musaca şi pui umplut cu ciuperci
7.Nurten, una dintre surori, a jucat baschet în naţionala Turciei

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite