Oltchim şi-a dres moralul la Buzău: victorie la 15 goluri diferenţă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României s-a impus aseară cu 34-19 (14-8) în deplasarea de la Buzău, într-un meci din etapa a 7-a a Ligii Naţionale.

Fără Ungureanu, Luca, Beşe, Neagu şi Elisei, menajate, Oltchim şi-a dres moralul după înfrângerea de la Larvik, evoluând însă cu gândul la următorul meci din grupele Ligii Campionilor, cel de la Toulon (7 noiembrie), decisiv pentru calificare.

„Galacticele“ au controlat fără emoţii partida, principala marcatoare a echipei vâlcene fiind Ramona Maier, cu 11 reuşite.

Pentru Oltchim au mai punctat aseară Manea (5 goluri), Puşcaşu (4), Pidpalova (3), Stanca (3), Geiger (3), Gatzel (2), Szucs (2) şi Ozel (1).

Fetele au încercat să treacă peste oboseala cauzată de drumul istovitor parcurs în aceste zile şi mai ales peste necazul înfrângerii cu Larvik. În aceste condiţii, au încercat să ofere un spectacol handbalistic agreabil şi cred că în mare măsură au reuşit acest lucru. Au greşit mai puţin ca altădată şi, consider eu, chiar şi în Norvegia au avut momente bune de joc în care au arătat că sunt în vizibilă creştere de formă.

Unele fete au fost lăsate să se odihnească, antrenorul Kovacs dând şansa unor jucătoare care nu au fost utilizate cu Larvik să joace la Buzău“, a spus după meci Petre Berbecaru, vicepreşedintele CS Oltchim.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite