Oltchim Râmnicu Vâlcea, pe locul doi în turneul de la Schmelz

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciurile de pregătire continuă cu încă o competiţie, tot în Germania. „Galacticele" au fost învinse de ETO Gyor, aceeaşi echipă ce le-a dat dureri de cap în turneul Szabella din Ungaria.

Turneul de la Schmelz - Germania a avut loc în weekendul trecut, iar fetele de la Oltchim au reuşit să ajungă până în finală. Norocul nu a fost însă de partea lor, pentru că au avut parte de un meci dificil cu mai vechile lor adversare de la formaţia maghiară ETO Gyor, aceeşi echipă ce le-a învins în semonfinalele cupei Szabella din Ungaria. Campiona României la Handbal Feminin a fost astfel învinsă duminică seara, în finala turneului cu 23 - 21 (9 -11). Echipa antrenată de Radu Voina a condus la pauză şi a mers la egalitate cu Gyor până la scorul de 17 -17. Formaţia din ţara vecină a luat însă un avans la 21 - 17, datorită în mare parte portarului Katalin Palinger, apropiindu-şi asfel victoria. Pentru fetele din Râmnicu Vâlcea au marcat Mangrova - 4, Stanca -1, Ardean - 1, Chirilă - 3, Manea - 4, Janovic - 1, Ozel - 4, Vizitiu - 3. În semininalele turneului Oltchim trecuse de echipa Bayer Leverkusen cu scorul de 24 -15. Pe locul trei s-a clasa Byasen Trondheim, care a reuşit să învigă pe Leverkusen cu 37 -17.

Rămân în Germania pentru un nou turneu.

După turneul de la Schmelz, Oltchim a rămas în Germania, unde va participa în perioada 26-28 august la cel mai puternic turneu de pregătire al verii, la Bad Urach. Alături de Oltchim, şi-au mai anunţat prezenţa la "Sika Cup" Dinamo Volgograd, Hypo Viena, Bayer Leverkusen, Zaglebie Lublin, Byassen, Buxtehude şi TuS Metzingen. În prima fază, chimistele vor juca vineri, 26 august cu Zaglebie şi Metzingen, sâmbătă vor înfrunta pe Hypo, Volograd şi Byasen, iar duminică dimineaţa pe Leverkusen, fiecare partidă durând câte 30 minute. Primele patru clasate se califică în semifinale, iar învingătoarele din penultimul act îşi vor disputa finala duminică seara. Oltchim a câştigat Sika Cup în sezonul trecut şi este favorită şi în turneul din acest an. Acesta vor fi ultimele amicale pentru Oltchim înaintea startului în noul sezon.


S-au pus în vânzare abonamentele


Pentru sezonul Competiţional ce urmează a începe, oficialii CS Oltchim anunţă că au fost puse în vânzare abonamentele. O primă etapă în distribuirea acestora se încheie pe 1 septembrie, când se vor epuiza abonamentele destinate celor care în sezonul competiţional 2010 -2011 au cumpărat astfel de documente. După 1 septembrie vor fi eliberate tuturor solicitanţilor. Cel mai scump abonament va fi cel pentru sectorul B, rândurile 4, 5 şi 6, ce va costa 1600 de le, iar cel mai ieftin va costa 300 de lei pentru tot sezonul competiţional.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite