Oltchim, victorie în amicalul cu DJK MJC Trier

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a învins, marţi seară, în meci amical, formaţia germană DJK MJC Trier, scor 29-23.

După participarea la Sparkassen Ladies Cup, unde a ocupat locul trei, formaţia vâlceană a susţinut marţi seara un nou meci de verificare, cu DJK MJC Trier.

Oltchim s-a impus cu 29-23 (16-11), la capătul unui meci dominat încă din debut, pe terenul formaţiei care a ocupat locul nouă în Bundesliga, în sezonul trecut.

Campioana României îşi va încheia "turul" Germaniei, între 27 şi 29 august, la Sika Cup, organizată la Bad Urach. Cea mai puternică întrecere amicală a verii va reuni formaţiile Zvezda Zvenigorod, Byasen HB, Oltchim Râmnicu Vâlcea, TSV Bayer04 Leverkusen, Frisch Auf Goppingen, Hypo Viena, SPR Lublin şi încă o formaţie care nu a fost anunţată, organizatorii fiind în căutări, după ce CB Sagunto Valencia a declinat participarea, din cauza accidentărilor din lot.

Prima etapă a Ligii Naţionale va avea loc în 5 septembrie, iar Oltchim va juca la Râmnicu Vâlcea cu nou-promovata SCM Craiova.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite