Râmnicu Vâlcea: Olimpicii de la Matei Basarab, la primărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tinerii au venit cu propunerea de a organiza, împreună cu celelalte licee din municipiu un program de voluntariat prin care zonele verzi din municipiu să fie salubrizate cu ajutorul elevilor.

A continuat seria de intalniri ale primarului Romeo Radulescu la Primaria municipiului Ramnicu Valcea, cu elevii olimpici de la Colegiul National de Informatica ,,Matei Basarab".Aceste intalniri, fac parte din complexul de manifestari ocazionate de Ziua portilor deschise la Primarie. S-au schimbat pareri si opinii despre dezvoltarea orasului,diverse aspecte privind activitatea scolara dar si idei de imbunatatire a acesteia.


Una dintre propunerile extrem de interesante a venit din partea elevilor care s-au oferit sa organizeze impreuna cu celelelte licee din municipiu, un program de voluntariat vizand salubrizarea zonelor verzi ale municipiului.Primarul Romeo Radulescu a promis tot sprijinul material si logistic al primariei municipiului. Pastrand traditia la finalul intalnirii s-au facut poze in biroul primarului.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite