Râmnicu Vâlcea: "Municipalii" regretă plecarea lui Artimon(UPDATE)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: "Municipalii" regretă plecarea lui Artimon(UPDATE)
Râmnicu Vâlcea: "Municipalii" regretă plecarea lui Artimon(UPDATE)

Antrenorul care a pregătit CSM Râmnicu Vâlcea în returul sezonului trecut, Alin Artimon, a părăsit astăzi formaţia din Zăvoi. Conducerea clubului oltean a organizat imediat o conferinţă de presă, prin care a anunţat motivele plecării tehnicianului bănăţean.

Cu trei zile înaintea primului meci al grupării vâlcene pe stadionul „Municipal” din Râmnicu Vâlcea, tehnicianul Alin Artimon şi-a dat demisia. Bănăţeanul nu a fost de acord cu contractul oferit de oficialii clubului oltean, aşa că a decis să plece din Zăvoi. “Astăzi, la ora 10.30, domnul Artimon şi-a prezentat demisia, datorită unor neînţelegeri contractuale. Am insistat să rămână, este o pierdere pentru acest club. Artimon a făcut o treabă bună la CSM” a declarat preşedintele executiv al clubului CSM Râmnicu Vâlcea, Alin Trandafir.
Până la numirea unui alt antrenor, echipa de sub Capela va fi condusă de Dumitru Teleşpan, care îi va pregăti pe “municipali” pentru partida cu Fortuna Covaci. „Teleşpan va fi antrenor interimar pe o perioadă nedeterminată, iar antrenorii secunzi vor fi aleşi din cadrul clubului. Sunt convins că, indiferent ce tehnician vom avea, CSM-ul va termina campionatul în primele echipe ale clasamentului. Nu ne vom face de râs” a spus Florin Verigeanu, directorul general al grupării din Zăvoi.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite