Râmnicu Vâlcea: “Muncipalii” au câştigat la Deva

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: “Muncipalii” au câştigat la Deva
Râmnicu Vâlcea: “Muncipalii” au câştigat la Deva

Echipa din Zăvoi a învins în deplasarea de la Deva cu 1-0 şi aşteaptă cu încredere partida următoare din campionat, când va întâlni pe teren propriu pe FCM Târgu Mureş.

Vâlcenii au început meciul în atac, având prima fază periculoasă în minutul opt al partidei, când Dandea a înscris dar golul a fost anulat pe motiv de offside. După mai multe ocazii din partea ambelor echipe, unul din fundaşii deveni a atins mingea cu mâna  şi centralul Sorin Tarcea a dictat lovitură de penalty pentru olteni. Boroiban a transformat fără probleme, aducându-şi echipa în avantaj în minutul 40. Gazdele au pornit imediat pe atac şi la numai un minut de la gol, Pasăre l-a faultat în careu pe Lindaru, arbitru dictând lovitură de pedeapsă pentru gazde. Portarul Adrian Rusandru a salvat onoarea alb-albaştrilor salvând mingea trimisă de Vajda pe central porţii. Elevii lui Artimon s-au mobilizat şi în partea a doua a reprizei, reuşind să păstreze avantajul, iar scorul final rămâne 0-1 pentru vâlceni.
După această victorie, CSM Râmnicu Vâlcea urcă pe locul opt în clasament, la egalitate de puncte cu CS Otopeni(15) şi va juca următoarea etapă pe teren propriu, cu FCM Târgu Mureş.

Celelalte rezulate din etapa a X-a:

FC Argeş - FC Silvania 5-0
Minerul Lupeni - CFR Timişoara 1-1
Drobeta Turnu Severin - FC Baia Mare 1-0
Gaz Metan CFR Craiova - FC Bihor 2-2
Arieşul Turda - Jiul Petroşani 0-1
CS Otopeni - Fortuna Covaci 5-0
FCM Târgu Mureş - Dacia Mioveni (luni, 19 octombrie, ora 13:00)
Universitatea Cluj - UTA Arad (marti, 20 octombrie, ora 15:00)

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite