Mircia Gutău în libertate: „Voi dovedi că a fost o eroare judiciară”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fostul edil-şef din Râmnicu Vâlcea iese din închisoare pornit să îşi dovedească nevinovăţia. Gutău mai are însă de trecut peste încă un proces în care e acuzat de DNA de abuz în serviciu.

„Voi dovedi această eroare judiciară" a declarat Mircia Gutău la ieşirea de la procesul în care acesta a fost eliberat din penitenciarul de la Drobeta Turnu Severin. Fostul edil şef încă îşi mai susţine nevinovăţia în cauza în care a primit o condamnare de trei ani şi jumătate de privare de libertate. Mariana Gutău, soţia fostului primar susţine că dosarul său va fi analizat la Curtea Europeană a Drepturilor Omului, deoarece în procesul intentat împotriva aceastuia au exista foarte multe încălcări ale legii.


Mircia Gutău nu a scăpat însă de procurorii DNA. La Tribunalul de la Mehedinţi se judecă procesul în care fostul primar, alături de alţi angajaţi ai municipalităţii e acuzat de abuz în serviciu. „Dosarul locurilor de joacă", cum a fost numit în media acest al doilea proces ar putea aduce încă o condamnare primarului.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite