Râmnicu Vâlcea: Mandatele de arestare pentru Gutău şi Dicu sunt emise în seara asta

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gutău şi Dicu în boxa acuzaţilor la Tribunaul Vâlcea în 2006
Gutău şi Dicu în boxa acuzaţilor la Tribunaul Vâlcea în 2006

Tribunalul Alba, cel care a emis sentinţa de achitare a primarlui Mircia Gutău şi a fostului viceprimar Nicolae Dicu va emite în această seară mandatele de arestare. Cei doi au interdicţie de a părăsi ţara. 

Tribunalul Alba va emite în cursul acestei seri mandate de arestare pe numele primarului municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, şi a fostului viceprimar Nicolae Dicu, care urmează să fie transmise Poliţiei, precum şi un ordin de interdicţie pe numele celor doi pentru a nu părăsi ţara, care va fi transmis în regim de urgenţă autorităţilor de frontieră, transmite corespondentul Agerpress din judeţul Alba.

Agenţia de presă îl citează pe judecătorul Aurelian Mocan, purtătorul de cuvânt al Tribunalului Alba, instanţă unde s-a judecat procesul pe fond al celor doi care a declarat că în urma comunicării de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a rezoluţiei prin care a fost desfiinţată hotărârea Tribunalului Alba emisă în 2008, respectiv de achitare, urmează ca în cursul serii de miercuri să fie emise mandatele de arestare.

Primarul municipiului Râmnicu Vâlcea, Mircia Gutău, şi fostul viceprimar Nicolae Dicu au fost condamnaţi definitiv la trei ani şi jumătate de închisoare prin sentinţa Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite