Râmnicu Vâlcea: Bikerii in vizita la Mânăstirea Cozia vor indicatoare pe drumurile din România

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Bikerii in vizita la Mânăstirea Cozia vor indicatoare pe drumurile din România
Râmnicu Vâlcea: Bikerii in vizita la Mânăstirea Cozia vor indicatoare pe drumurile din România

Doi tineri pasionaţi de motociclism care au venit să viziteze Mânăstirea Cozia s-au arătat indignaţi că drumurile din România sunt fără indicatoare.

Claudiu Petre (25 ani) şi Laura Stoian (26 ani), din Medgidia-Constanţa, îmbrăcaţi în haine de piele, ca adevăraţii bikeri, erau într-un tur al României, pe motocicletă şi s-au oprit azi şi la Mânăstirea Cozia. „Ne era teamă că nu or să ne primească în ţinuta asta, dar văd că ne-au acceptat. De-o săptămână suntem plecaţi de acasă într-un concediu aşa, mai de criză. Adică, fie ne cazăm la pensiuni, fie punem cortul”, spune Claudiu.


Gustul amar al... indicatorului lipsă

Turul României pe două roţi a fost unul cu peripeţii. „Din Constanţa am ajuns la Braşov, apoi la Băile Homorod. La Cheile Bicazului noaptea a fost un coşmar din cauza haitelor de câini, iar la Durău, am găsit un bătrân pasionat de motoare, care nu ne-a lăsat să dormim fiind nevoit să vorbim despre motociclete. Cheile Turzii au fost frumoase, iar Cisnădioara, un champind din judeţul Sibiu a fost o revelaţie. România suferă de lipsa indicatoare şi de mai multe ori ne-am rătăcit. Lipsa indicatoarelor rutiere este primul gust amar pe care îl simt străinii când ne trec graniţa, iar noi, care suntem călători fie şi pe două roţi, simţim pe pielea noastră ce înseamnă să vrei să ajungi undeva şi să nu te poţi orienta pentru că n-ai după ce să te ghidezi”, a spus Claudiu care nu-şi pierdea prietena din priviri.

Citiţi de ce vin oameniila mânăstiri pe

• Mânăstirile luate cu asalt de turiştii aflaţi în „concedii de criză”

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite