Râmnicu Vâlcea: Peste 180.000 de lei pentru canalizarea de pe Inăteşti - Adevărul la minut

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucrările vor incepe când condiţiile meteo o vor permite (arhiva)
Lucrările vor incepe când condiţiile meteo o vor permite (arhiva)

În curând se vor continua lucrările la extinderea canalizării pe strada Inăteşti. Mii de vâlceni au buletinele expirate, iar la Frânceşti a avut loc un incendiu azi-noapte. Principalele ştiri de azi ce pot fi citite şi în ediţia tipărită a Adevărului de Seară.


Lucrări pe strada Inăteşti


Sumele pentru continuarea lucrărilor la reţeaua de canalizare pe strada Inăteşti au fost alocate azi de primăria Râmnicului. Edilii spun că suplimentarea bugetară este în valoare totală de 184.000 de lei şi presupune unele operaţiuni de continuare a introducerii reţelei de canal pe 456 de metri cu branşamentele necesare. Lucrările efective vor începe în momentul în care condiţiile meteo o vor permite.


Incendiu de la un coş neizolat


O familie din comuna Frânceşti a rămas în această dimineaţă fără acoperiş deasupra capului după ce locuinţa a luat foc de la coşul de evacuare a fumului neizolat corespunzător. Flăcările au cuprins acoperişul care a ars pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi. Incendiul a fost stins după o oră şi jumătate de intervenţie de pompierii din Băile Govora, pagubele fiind de de 15.000 lei.


Peste 3.300 de vâlceni au buletinele expirate


Datele statistice furnizate, astăzi, de Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Populaţiei (DJEP) Vâlcea arată că, în judeţ sunt 5.099 de persoane care au actul de identitate expirat, ori nu au deloc. Dintre acestea, 3.342 de vâlceni au buletinul expirat şi 1.757 au împlinit 14 ani, dar nu au mers să îşi facă carte de identitate. În ultima lună din 2009 angajaţii DJEP au eliberat 1.980 de cărţi de identitate.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite