Râmnicu Vâlcea: Justiţia vâlceană continuă greva, „Revista presei locale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Justiţia vâlceană continuă greva, „Revista presei locale”
Râmnicu Vâlcea: Justiţia vâlceană continuă greva, „Revista presei locale”

Din ziarele locale de astăzi aflăm că instanţele de judecată vâlcene rămân, în continuare, în grevă, ba chiar ameninţă cu un protest generalizat. În altă ordine de idei, presa locală informează despre şcolile în care plouă, dar şi despre elevii care se pot înscrie la concursul de scurt metraje „Părinţi fără voie”. Un săptămânal scrie despre intenţia unui primar care vrea să copteze într-un proiect pe cunoscutul

Justiţia vâlceană continuă greva

Dacă revendicările nu vor fi soluţionate până în 5 octombrie, din 6 octombrie va fi grevă generală. Asociaţia Magistraţilor din judeţul Vâlcea a decis, vineri, prin vot unanim, continuarea protestelor. Amănunte aflaţi din Curierul de Râmnic, care citează sursele de informare.

O femeie bolnavă de cancer a fost abandonată de rude, în spital

Maria Mirică (55 ani), din Budeşti, se află înternată în secţia Oncologie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea. Femeia suferă de cancer la sân şi paralizie, fiind în stare gravă. Ea nu are copii, nici pensie, iarsoţul a decedat. Niciunul dintre fraţi (şapte la număr) nu se interesează de soarta bolnavei. Amănunte citiţi în Viaţa Vâlcii.

Start la concursul naţional de scurtmetraje „Părinţi fără voie”

În perioada 15 septembrie-10 octombrie, elevi din toată ţara, pasionaţi de film, sunt interesaţi să-şi trimită scurtmetrajele la concursul „Părinţi fără voie”. Vor fi premiate filmele care trag un semnal de alarmă asupra situaţiilor în care cuplurile tinere ajung să devină părinţi într-o conjunctură nefavorabilă. Amănunte citiţi în Monitorul de Vâlcea.
 
La şcoala din Guşoeni plouă... în clase

La şcoala din Guşoeni plouă în clase, profesorii sunt revoltaţi de aceste condiţii şi solicită autorităţilor locale şi judeţene fonduri pentru rezolvarea situaţiei. Care este rezultatul demersurilor, citiţi în Curierul de Vâlcea.

Patriciu, chemat să repare dărăpănăturile din Brezoi


Primarul oraşului Brezoi Robert Schell intenţionează să-l coopteze în proiectul care se doreşte a fi unic în ţară şi pe cunoscutul om de afaceri Dinu Patriciu. Primăria Brezoi şi Uniunea artiştilor Plastici Vâlcea vor să înfiinţeze în locul fostei tabere Lotru un centru special pentru artiştii plastici din ţară, spaţiu în care aceltia vor lucra şi locui în permanenţă. Amănunte în săptămânalul Impact Real.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite