Râmnicu Vâlcea: Inspectoratul Şcolar se mută în casă nouă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Actualul sediu al ISJ
Actualul sediu al ISJ

Inspectoratul Şcolar are un nou sediu ce va fi inaugurat azi. Mâine la Bibliotecă se lansează o carte a lui Constantin Xeni. Anul acesta sunt mai puţini plătitori de taxe. Adevărul la minut, principalele stiri de azi ce pot fi citite şi în ediţia tipărită a adevarului de seară.


ISJ în casă nouă

În municipiul Râmnicu Vâlcea s-a inaugurat, astăzi, noul sediu al Inspectoratului Şcolar Judeţean (ISJ). Sediul a fost amenajat cu 300.000 lei, bani alocaţi de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului, în luna septembrie 2009. ISJ a funcţionat până astăzi într-o clădire cu mai multe instituţii, şi acum are sediu în acelaşi imobil cu Casa Corpului Didactic.


Mai puţini plătitori de taxe
O centralizare făcută publică astăzi de către Direcţia Generală a Finanţelor Publice din Vâlcea arată că numărul celor care plătesc taxe în municipiu este mai mic decât anul trecut. Astfel DGFP administrează fiscal 27.401 contribuabili, cu 0,24% mai puţini decât anul trecut. Din aceştia 15.798 sunt persoane juridice, iar 11.603 sunt persoane fizice.


Lansare de carte la Bibliotecă
Sala de Conferinţe a Bibliotecii Judeţene Antim Ivireanul va găzdui astăzi lansarea volumului „Figuri ilustre din epoca României Mari", de Constantin Xeni, ediţie îngrijită de Marin Şefan şi apărută la editura Oscar Print din Bucureşti. Lansarea va fi onoratp de participarea unor personalităţi ale culturii vâcene. Organizator: Biblioteca Judeţeană, Baroul Vâlcea şi Editura Oscar Print.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite