Râmnicu Vâlcea: Ultima noapte a „Îngerului” de pe motocicletă (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Ultima noapte a „Îngerului” de pe motocicletă (GALERIE FOTO)
Râmnicu Vâlcea: Ultima noapte a „Îngerului” de pe motocicletă (GALERIE FOTO)

În această dimineaţă, la capela bisericii Sf. Ioan din Râmnicu Vâlcea, doi oameni secătuiţi până şi de lacrimi stăteau la capul singurului lor fiu, care a trecut în Împărăţia Cerului, vineri, 11 septembrie, într-un grav accidednt rutier petrecut în plin centrul Râmnicului.

Citeşte şi

Accidentul în care a murit un motociclist stârneşte reacţii pe adevărul.ro

La 19 ani, mort la kilometrul 0 al municipiului, conducând fără permis o motocilcletă neînmatriculată


Aleea care duce de la intrarea în biserica Sf. Ioan, la capelă a fost toată noaptea de duminică spre luni luminată de miile de lumânărele ce străjuiau de o parte şi de alta. A fost ultima noapte a tânărul Alin Kiselevschi. Mama, care este arhitect la Oficiul de Cadastru Vâlcea, şi tatăl, inginer la Oltchim, nu s-au  despărţit de la capul singurului lor copil, trecut în lumea veşniciei. O verişoară de-a lui Alin, Zenovica Acasandrei, venită din Iaşi împreună cu alţi 20 de verişori, să-l conducă pe ultimul drum, ne-a spus: „Alin era singurul copil la părinţi. A fost un elev eminent, a terminat cu foarte multe medii de zece la Colegiul Economic, din Râmnicu Vâlcea şi se încrisese anul acesta la o facultate din Braşov, profil Construcţii. A fost un copil crescut de bunica lui, iar în ziua accidentului, dis de dimineaţă a făcut o plimbare cu maşina, apoi a vrut să plece la plimbare, cu motocicleta, pe care i-o cumpăraseră părinţii. Vineri, mama lui era plecată la Bujoreni şi chiar i-a zis să aibă grijă cu motorul, iar el îi spunea că are cască şi n-o să păţească nimic. Nu ştiu unde a vrut să se ducă! Am înţeles că făcuse şcoala pentru obţinerea permisului şi urma să dea examenul”, a spus verişoara lui. La capul lui Alin, mama lui îl mângâia continuu şi repeta mereu: „Unde te duci iubitul meu? De ce trebuie să pleci?”.

Moartea a fost instantanee

Medicul legist, Ioan Neamu, de la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea, cel care a făcut necropsia lui Alin, ne-a declarat: „Moartea a fost aproape instantanee, chiar dacă medicii au încercat să-l mai reanime, era deja în agonie. Decesul s-a datorat unui traumatism cranio cervical, cu fractură cervicală, cu secţionarea măduvei. Cum s-ar spune şi-a rupt gâtul, la nivelul C4-C5. Pe restul corpului traumatismele au fost minore. Asta înseamnă că a avut viteză foarte mare, gâtul rupându-se la impact puternic şi apoi la revenire”, a spus medicul.
Azi, la ora 12.00 cortegiul funerar va pleca de la biserica Sf. Ioan către cimitirul din zona Nord, unde Alin Kiselevschi va fi condus pe ultimul drum. Dumnezeu să-l aibă în pază pe... „Îngerul” de pe motociletă.

Prietenii i-au dedicat tânărului un colaj muzical pe care l-au publicat pe youtube.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite