Râmnicu Vâlcea: Începe festivalul Crăciun European

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Manifestarile incep maine (foto arhiva)
Manifestarile incep maine (foto arhiva)

A doua ediţie a festivalului Crăciun European, organizat de către Biblioteca Judeţeană Antim Ivireanul din Râmnicu Vâlcea va începe mâine dimineaţă şi va ţine cinci zile în care sunt prevăzute evenimente şi manifestări artistice.

Festivalul incepe in data de 14 decembrie, de la ora 10,30, cu o conferinta de presa, urmata de premierea elevilor-voluntari ai Centrului Europe Direct. Marti, 15 decembrie, de la ora 18,00 - „Pasiune si talent, de la mic la mare", vernisaj al ziaristirlor valceni; miercuri, 16 decembrie de la ora 18,30 - Concert de colinde al Corului „Sfintii Apostoli Petru si Pavel"; joi, 17 decembrie 2009, de la ora 14,00 - „Traditii si obiceiuri de Craciun in Europa". Elevii-voluntari ai Centrului vor face, in echipe de cate doi, cate o prajitura din fiecare tara a Uniunii Europene, iar Romania va fi reprezentata de un grup folcloric de elevi din comuna Pietrari, precum si de eleva Gulia Croce Cismaru de la Scoala nr. 10 Rm. Valcea.
Festivalul se va incheia vineri, 18 decembrie cu Concertul de colinde al sopranei Georgeta Stoleiu si al Ansamblului de Muzica Veche, planificat la ora 18,00.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite