Ramnicu Valcea: Incendiu la acoperişul unui bloc din cartierul Ostroveni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul
Pompierii au intervenit pentru a stinge incendiul

Pompierii au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la blocul S2 din cartierul Ostroveni din Ramnicu Valcea.

Acoperişul unui bloc din cartierul râmnicean Ostroveni a fost cuprins de flăcări in aceasta seara. Incendiul a izbucnit la ora 20.30, iar in acest moment echipaje ale Inspectoratului Judetean pentru Situatii de Urgenta intervin pentru lichidarea ultimelor focare cu trei autospeciale. Locatarii blocului cu zece etaje au fost evacuati, iar in acest moment ei asteapta in strada stingerea incendiului. Nu s-a ]nregistrat nici o victima. Circulatia in zona a fost restrictionata, iar politia rutiera asigura accesul masinilor de interventie. In acest moment nu se stie cauza izbucirii incendiului. "Deocamdata nu poate fi stabilita cauza incendiului. Maine dimineata echipe ale politiei si ISU vor face cercetari", a declarat pentru reporterul Adevarului de Seara, colonelul Adrian Mesescu, seful ISU Valcea. El mai spune ca interventia a fost dificila deoarece furtunele au trebuit urcate de catre pompieri zece etaje. "Au ars aproximativ 500 de metri patrati de acoperis cu structura din lemn, dar nu au fost afectate apartamentele locatarilor",mai spune Mesescu.

Prinsa intre etaje

In momentul interventiei o fata de 13 ani a fost blocata pentru minute bune in liftul blocului, pentru deblocarea ei fiind necesara prezenta unui echipaj de la descarcerare. Georgiana Violeta Radu a ramas in lift deoarece popierii au fost nevoiti sa intrerupa alimentarea cu electricitate. Locatarii vor ramane fara curent electric si gaze pana maine, spun surse ISU.

Ramnaneti pe adevarul.ro pentru imagini si detalii de la locul incidentului.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite