Râmnicu Vâlcea: IGPR a prins trei vâlceni falsificatori de carduri, „Revista presei locale”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: IGPR a prins trei vâlceni falsificatori de carduri, „Revista presei locale”
Râmnicu Vâlcea: IGPR a prins trei vâlceni falsificatori de carduri, „Revista presei locale”

Din ziarele locale aflăm că noul şef al Poliţiei Vâlcea este cms. şef Nicolae Sărdărescu. Tot legat de acţivitatea poliţiştilor, de data asta a celor din Bucureşti, aflăm că trei vâlceni fraudau cărţi de credit în mai multe judeţe ale ţării. În altă ordine de idei, la Băbeni se desfăşoară un concurs de kickboxing.

Noul şef al Poliţiei Vâlcea este cms. şef Nicolae Sărdărescu

Comisarul şef Nicolae Sărdărescu a susţinut marţi, 15 septembrie, la Bucureşti, concursul organizat pentru ocuparea postului de inspector şef la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Vâlcea şi a obţinut nota 8.50, în timp ce contracandidatul său, cms. Eugen Neaţă a obţinut nota 7.40. Amănunte aflaţi din Viaţa Vâlcii.

IGP a prins trei vâlceni falsificatori de carduri

Trei vâlceni, cu vârste cuprinse între 23 şi 25 de ani, suspectaţi de fraudarea de cărţi de credite şi skimming (instalarea de dispozitive la bancomate sau POS-uri prin care sunt copiate datele de pe benzile magnetice ale cărţilor de credit) au fost reţinuţi de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Bucureşti. Cei trei membrii făceau parte dintr-o grupare infracţională formată din cinci persoane (celelalte două au fost aerestate în luna iulie) care acţiona în Bucureşti şi în judeţele Vâlcea, Sibiu, Dolj, Prahova, Olt, Covasna şi Argeş. Aflaţi mai multe informaţii din Curierul de Râmnic. 

Provocarea de la Băbeni

Pe 19 septembrie, la Băbeni, va avea loc cea de-a doua ediţie a competiţiei de kickboxing/muay thai, intitulată „Provocarea marilor oraşe” la care vor participa cluburi sportive din Iaşi, Bucureşti, Galaţi, Timişoara, Oradea, Sibiu, Braşov, Bacău. Detalii citiţi în Monitorul de Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite