Râmnicu-Vâlcea: „Galacticele“ s-au întors acasă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu-Vâlcea: „Galacticele“ s-au întors acasă
Râmnicu-Vâlcea: „Galacticele“ s-au întors acasă

Cele 11 jucătoare ale formaţiei oltene care au fost selecţionate de Radu Voina pentru Cupa Mondială din Danemarca s-au întors la Râmnicu Vâlcea.

După turneul câştigat de România la Aarhus, handbalistele de la echipa olteană au fost întâmpinate aseară de familii, care le-au felicitat pentru performanţa obţinută. „Este foarte important că fetele au prins curaj şi la ora actuală alcătuiesc singura echipă de la noi capabilă să ţină steagul sus pe plan internaţional“, a declarat tehnicianul Radu Voina.

Pe lângă câştigarea trofeului, trei jucătoare ale Oltchimului au primit şi distincţii individuale. Cristina Neagu a fost aleasă MVP-ul competiţiei, dar şi cel mai bun inter stânga, în timp ce Valentina Ardean-Elisei a fost numită cea mai bună extremă dreaptă. La rândul ei, Ionela Stanca a fost declarată cel mai bun pivot, însă ea e de părere că acest titlu îi aparţine şi Oanei Manea, jucătoare care ocupă acelaşi post, atât la echipa de club, cât şi la naţională.

Am reuşit într-adevăr un turneu bun, dar, lăsând modestia deoparte, trebuie să-mi felicit şi colegele pentru că m-au ajutat cu pase utile. Cred că eu şi Oana Manea ne completăm foarte bine“, a spus Ionela Gâlcă-Stanca.

Astăzi, primul antrenament

Lotul Oltchimului se va reuni astăzi, de la ora 17.00, pentru primul antrenament după turneul din Danemarca. „După rezultatul obţinut la Cupa Mondială, pornim cu moralul ridicat spre meciurile din Liga Naţională, unde vom trata fiecare adversar cu respect. Sper să jucăm partidele din Champions League la capacitate maximă“, a menţionat antrenorul formaţiei Oltchim Râmnicu Vâlcea,  Radu Voina.

Iată cele 11 jucătoare de la Oltchim Râmnicu Vâlcea care au câştigat Cupa Mondială din Danemarca: Paula Ungureanu, Mihaela Smedescu, Ramona Maier, Patricia Vizitiu, Melinda Geiger, Ada Moldovan, Cristina Neagu, Adina Meiroşu, Valentina Ardean-Elisei, Iulia Puşcaşu, Ionela Stanca, Oana Manea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite