Râmnicu Vâlcea: "Galacticele" vor să învingă rusoaicele masive de la Zvezda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: "Galacticele" vor să învingă rusoaicele masive de la Zvezda
Râmnicu Vâlcea: "Galacticele" vor să învingă rusoaicele masive de la Zvezda

Fetele lui Voina vor întâlni gruparea rusă Zvezda Zvenigorod, duminică, de la ora 19:00, în Sala Polivalentă “Traian” din Râmnicu Vâlcea, în a doua manşă din grupele Champions League.

Oltchim Râmnicu Vâlcea aşteaptă cu încredere a doua partidă din această ediţie a Ligii Campionilor, contra formaţiei antrenate de Evgheni Trefilov, Zvezda Zvenigorod. Fără adversar în campionat, oltencele au un singur obiectiv în Europa: finala Champions League. Pentru acest joc, antrenorul Radu Voina va folosi probabil acelaşi lot de la meciul cu Itxako, cu posibile modificări de ultimă oră.“O victorie în faţa echipei Zvezda ar fi încă un pas spre ieşirea din grupe. Programul pe care îl avem este greu, mai este şi munca de Sisif care o facem fără public, dar trebuie să câştigăm” a declarat Radu Voina, tehnicianul Oltchimului. Partida de duminică va fi arbitrată de cehii Vaclav Kohout şi Petr Novak, care au mai “fluierat” echipa de la Vâlcea în urmă cu doi ani, pe terenul formaţiei Podravka Koprivnica.

image



Fetele vor da totul pe teren

Galacticele s-au pregătit intens în aceste zile pentru marele meci cu rusoaicele şi speră să facă un rezulat bun în a doilea meci din Liga Campionilor. “Zvezda este foarte bună, am un mare respect pentru această formaţie. Se ştie că rusoaicele sunt masive, dar la nivelul asta toate echipele sunt foarte bune. Contează forma de moment în ziua respectivă, noi o să tratăm meciul cu seriozite şi o să muncim foarte mult ca să câştigăm” a spus Valentin Ardean Elisei, extrema echipei Oltchim Râmnicu Vâlcea.

image



Zvezda, o echipă cu renume

Oltchim şi Zvezda s-au mai înfruntat în septembrie 2007, la Turneul Campionelor de la Râmnicu Vâlcea, când echipa antrenată de Gheorghe Tadici se impunea cu 23-19 în finală. Zvezda a întâlnit şi o altă echipă românească, Rulmentul Braşov, în sferturile de finală ale Cupei EHF 2007, câştigând ambele runde (25-19; 35-18). Antrenată de vulcanicul Evgheni Trefilov, care conduce şi echipa Rusiei, formaţia din Zvenigorod a cucerit ediţia 2007/2008 a Ligii Campionilor şi ediţia 2006/2007 a Cupei EHF.
Pentru meciul cu Zvezda, conducerea clubului Oltchim a pus la vânzare 900 de bilete, preţul unui tichet de acces costând 15 lei. Restul locurilor din sală vor fi ocupate de persoanele care şi-au făcut abonamente şi de presă. “Publicul ne-a susţinut dintodeauna şi sper ca şi acum să facă la fel. Cred că o să fie o atmosfera foarte placută” a spus Valentin Ardean Elisei.


Lotul folosit de Radu Voina la meciul cu Itxako: Paula Ungureanu, Talida Tolnai, Ramona Maier, Cristina Neagu, Valentina Elisei Ardean, Narcisa Lecuşanu, Oana Manea, Ionela Stanca, Rehina Shymkute, Steluţa Luca, Iulia Puşcaşu, Valeria Beşe, Olga Vashchuk, Rokana Gatzel.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite