Râmnicu Vâlcea: “Galacticele” au învins la Itxako, scor 27-24

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: “Galacticele” au învins la Itxako, scor 27-24
Râmnicu Vâlcea: “Galacticele” au învins la Itxako, scor 27-24

Oltchim Râmnicu Vâlcea a început cu dreptul în Champions League. Fetele lui Voina au obţinut primele puncte din Grupa C a Ligii Campionilor, după ce au trecut de Itxako Estella cu 27-24.

Vâlcencele au început partida promiţător, conducând pentru prima dată la două goluri după 16 minute. Fetele lui Radu Voina şi-au făcut jocul cunoscut, ţinăndu-le pe iberice la o distanţă de trei goluri, scorul la pauză fiind 15-12 pentru formaţia de la Vâlcea, care au terminat repriza în inferioritate numerică.

Cu o jucătoare în plus, Itxako începe partea a doua în forţă, înscriind de două ori. Gazdele au fost aproape de egalare, însă Paula Ungureanu şi-a arătat din nou valoarea, salvându-şi echipa de mai multe ori. Neagu şi Lecuşanu au marcat şi Oltchimul s-a distanţat din nou chiar şi la cinci goluri, reuşind să facă şi puţin spectacol. Campioana Spaniei a arătat însă că nu degeaba a câştigat Cupa EHF, egalând cu cinci minute înainte de final, scorul devenind 22-22. Finalul a fost dramatic pentru vâlcence, care au câştigat partida la limită, mulţumită şi paradelor Paulei Ungureanu. Scorul final a fost 27-24, iar galacticele au obţinut primele două puncte din grupele Champions League, ediţia 2009/2010.

Marcatoarele Oltchimului au fost: Ramona Maier 6goluri, Cristina Neagu 5, Narcisa Lecuşanu 3, Valentina Elisei-Ardean 3, Oana Manea 3, Ionela Stanca 2, Rehina Shymkute 2, Steluţa Luca 2, Iulia Puşcaşu 1 gol.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite