Râmnicu Vâlcea: Avertisment: Falşi încasatori de facturi de electricitate păcălesc consumatorii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Fraudele înregistrate în judeţul Argeş cu privire la falşi încasatori de facturi de electricitate a determinat CEZ să emită un avertisment pentru consumatori. Facuturile se plătesc doar la bancă sau la poştă, spun oficialii companiei de electricitate.

"Incasarea facturilor de energie electrica se face doar prin intermediul unitatilor bancare agreate, Posta Romana sau factorii postali din teritoriu
Incepand cu data de 1 ianuarie 2007, CEZ a implementat un nou sistem de citire - facturare - incasare, care presupune estimarea lunara a consumului de energie electrica si regularizarea acestuia cu o periodicitate de aproximativ 6 luni, prin citirea contoarului pentru clientii casnici si agenti economici mici. Incasarea facturilor de energie electrica si a oricarui alt tip de facturi pentru prestarea unui serviciu se face doar prin intermediul unitatilor bancare agreate, Posta Romana sau factorii postali din teritoriu. Citirea contoarelor se face in zilele lucratoare ale saptamanii, fiecare client fiind alocat unei anumite "unitati de citire", de regula unul sau mai multe blocuri/sate, si unei anumite perioade de citire. In situatia in care contoarul electric se afla la limita de proprietate, clientul nu este solicitat de delegatul CEZ pentru citirea indexului", se arată în comunicatul emis de CEZ către populaţie. Conducerea CEZ susţine că nici un angajat al firmei nu poate emite chitanţe sau facturi la domiciliul clienţilor şi nici nu pot face încasări.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite