Râmnicu Vâlcea: “Municipalii” nu au fost lăsaţi să câştige partida cu FCM Târgu Mureş, scor 2-4

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: “Municipalii” nu au fost lăsaţi să câştige partida cu FCM Târgu Mureş, scor 2-4
Râmnicu Vâlcea: “Municipalii” nu au fost lăsaţi să câştige partida cu FCM Târgu Mureş, scor 2-4

Formaţia antrenată de Alin Artimon a pierdut nemeritat pe teren propriu cu FCM Târgu Mureş, după ce a condus în prima repriză de două ori.

Norocul nu a fost de partea vâlcenilor de la CSM în meciul din etapa a XI-a a ligii secunde de fotbal, unde echipa din Zăvoi a fost învinsă FCM Târgu Mureş, grupare ce speră să promoveze în urma acestui sezon în primul eşalon. Deşi au deschis scorul după numai patru minute ale partidei, când Boroiban a deschis scorul cu o lovitură de cap în urma unei centrări venite dintr-o lovitură de colţ executată de Răzvan Dobre, bucuria oltenilor nu a durat decât opt minute, când Vârtic a restabilit egalitatea printr-un şut din afara careului. “Municipalii” nu au fost în continuare siguri pe ei şi au reuşit să marcheze din nou prin Ciprian Dinu în minutul 24, care l-a păcălit pe portarul Mihai Şteţca cu o minge de la distanţă. Formaţia din Zăvoi au avut ocazia să-şi mărească avantajul peste zece minute, însă golul lui Roman a fost anulat pe motiv de offside. Oaspeţii au egalat din nou în minutul 38 prin Vancea, care a şutat în plasa de la marginea careului.
Cu un minut înainte de pauză, FCM Târgu Mureş a preluat conducerea după cea mai controversată fază a meciului, când mingea deviată din bară după un corner ajunge la Ştefan Pop, care a şutat spre poartă. Mingea trimisă de mureşan a respinsă de vâlceni din faţa porţii, însă arbitrul Alexandru Deaconu a considerat că balonul a trecut linia şi a validat golul, scorul devenind 2-2. Demoralizaţi după prima repriză, elevii lui Artimon au încetinit ritmul, nereuşind să mai trimită vreo minge periculoasă spre poarta adversă. Vâzând acest lucru, oaspeţii au marcat din nou în minutul 74, stabilind scorul final, 4-2, prin reuşita lui Alexandru Pop.
În urma acestui rezultat, CSM Râmnicu Vâlcea stă pe locul opt al clasamentului, la egalitate cu Gaz Metan CFR Craiova, cu 15 puncte.

Rezultatele din etapa a XI-a:
Fortuna Covaci - Minerul Lupeni 2-2
FC Silvania - CS Otopeni 0-2
FC Bihor Oradea - FC Baia Mare 1-2
CSM Râmnicu Vâlcea - FCM Târgu Mureş 2-4
Universitatea Cluj - Drobeta Turnu Severin 3-0
Jiul Petroşani - Mureşul Deva 0-1

Dacia Mioveni - FC Agreş începe la  ora 17.00

UTA Arad - Arieşul Turda începe la ora 18.00

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite