Râmnicu Vâlcea: FC Oltchim şi Ghecon Lăpuşata au pierdut în etapa a IX-a din liga a III-a

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: FC Oltchim şi Ghecon Lăpuşata au pierdut în etapa a IX-a din liga a III-a
Râmnicu Vâlcea: FC Oltchim şi Ghecon Lăpuşata au pierdut în etapa a IX-a din liga a III-a

Cele două echipe vâlcene nu au obţinut nici un punct în meciurile disputate astăzi, de la ora 15.00. FC Oltchim a pierdut pe teren propriu cu Juventus Bascov, în timp ce Ghecon a fost învinsă în deplasare de CS Vişina Nouă.

Ploaie de goluri în meciul dintre FC Oltchim şi Juventus Bascov la Râmnicu Vâlcea. Oaspeţii au deschis scorul în minutul 4 prin Niţă, însă chimiştii au egalat prin Răcăreanu, stabilind rezultatul la pauză 1-1. Colins a marcat din nou pentru formaţia din Bascov, dar Marinescu a restabit egalitatea în minutul 73. Niţă a trimis mingea în poartă din nou, în timp ce Rizea a majorat avantajul cu patru minute înainte de final. Acelaşi Marinescu a înscris pentru vâlceni din penalty, stabilind scorul final, 4-3 pentru formaţia piteşteană. În urma acestui rezultat, FC Oltchim a coborât pe locul şapte în clasament şi va evolua etapa următoare pe terenul grupării ALRO Slatina.

Concitadina Ghecon Lăpuşata a pierdut pentru a şaptea oară în acest sezon în deplasarea de la Vişina Nouă cu 1-0, prin reuşita lui Velica din minutul 75 şi continuă să fie lanterna roşie a seriei a IV-a din clasament, urmând să joace etapa următoare cu FCM Alexandria.

 Celelalte rezultate din etapa a 9-a în Seria a 4-a a Ligii a III-a:

Ralbex Turcineşti - CS Primăvera 2-0 (Roncea 1, Meliţă 42)

 FCM Alexandria - FC Târgovişte 1-1 (G. Marin 47 / Petculescu 68);

 Triumf Bârca - FC Argeş II 1-0 (A. Luţă 44);

Armata Craiova - Minerul Mătăsari 1-0 (Stoian 45);

Minerul Motru - ALRO Slatina 3-1 (Şoo 28, C. Laurenţiu 43, M. Laurenţiu 72 / Hapaină 90-p.);

Progresul Corabia - FC Caracal 1-3 (Milencovici 24 / Precup 7, Aria 29, Hebga 80).

Partida CS Albota - Prometeu Craiova s-a amânat, deoarece echipa craioveană are mai mulţi componenţi la naţionala MAI care participă în aceste zile la o competiţie în Bulgaria.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite