Râmnicu Vâlcea: Expoziţia de maşini de epocă a adunat sute de curioşi (VIDEO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Expoziţia de maşini de epocă a adunat sute de curioşi (VIDEO)
Râmnicu Vâlcea: Expoziţia de maşini de epocă a adunat sute de curioşi (VIDEO)

Bijuteriile pe patru roţi i-au încântat pe curioşii ce s-au adunat ieri să le admire. Fordul de 97 de ani a fost vedeta incontestabilă a zilei.

Sute de curioşi au luat cu asalt parcarea din faţa Hotelului Alutus din Râmnicu Vâlcea pentru a admira cele 20 de maşini de epocă venite special pentru o paradă de Zilele Râmnicului. Aerul vremurilor de demult a fost adus pe străzile oraşului de către „venerabilele doamne” dar şi de muzica veche ce le-a însoţit în zona centrală pe toată durata expoziţiei.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/iulie/masini oldies la ramnicu valcea.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

„E ceva nemaivăzut, pentru că e prima dată când vâd în Râmnic asemenea maşini.  Stau în oraşul acesta de 40 de ani şi atâtea bijuterii pe patru roţi puse la un loc nu am mai văzut”, spune Ionel Dumitraşcu, un pensionar împătimit de motoare şi automobile. Râmnicenii au putut admira, pe lângă o colecţie impresionantă de Jeep-uri şi câteva rarităţi automobilistice: un Aero 36 – printre puţinele din România un ”Plymouth” şi un ”Buick Century Eight” din 1938, un ”Mercedes 230” din 1940, dar şi maşini legendă ale anilor 70 precum un Ford Mustang ori un ”Oldsmobile Cutelass S”.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite