Râmnicu Vâlcea: BILANŢ: Evaziune fiscală de 60 de milioane de lei în judeţ

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un număr de 56 de cazuri  de evaziune fiscală au fost înaintate procurorilor anul trecut de către inspectorii fiscali. În schimb, controalele efectuate au adus venituri suplimentare de 100 de milioane de lei.

În 2010, personalul DGFP Vâlcea cu atribuţii de control din cadrul Activităţii de Inspecţie Fiscală a încheiat 3.069 de acte de control, rezultatele concretizându-se în stabilirea unor venituri suplimentare pentru bugetele administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în sumă totală de 100 de mil.lei, din care: 93 de mil.lei la persoane juridice şi 7 mil.lei la persoane fizice.


Pentru prejudicii create bugetelor administrate de ANAF, în sumă totală de 61 mil.lei, DGFP Vâlcea a înaintat 56 cazuri instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate.De asemenea, în anul precedent, inspectorii fiscali cu atribuţii de control au soluţionat 288 de cereri pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată în valoare de 21 mil.lei, fiind respinsă la rambursare suma totală de două mil.lei.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite