Râmnicu Vâlcea: „Scandal sexual la centrul Olimpic Energetic”, Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: „Scandal sexual la centrul Olimpic Energetic”, Revista presei locale
Râmnicu Vâlcea: „Scandal sexual la centrul Olimpic Energetic”, Revista presei locale

Fostul selecţioner al naţionalelor României de handbal feminin şi masculin, antrenorul Lucian Râşniţă este acuzat de hărţuire sexuală. Adevăr sau discreditare, citiţi în presa locală. Tot din ziarele locale aflăm că artiştii craioveani picteză pe... garduri. Pe fragmente din garduri! În altă ordine de idei, acţionarii Oltchim au aprobat acordarea unui credit de 62 milioane de euro.

„Scandal sexual la Centrul Olimpic Energetic”

Antrenorul Lucian Râşniţă, fost selecţioner al naţionalelor României de handbal feminin şi masculin, care în prezent ocupă funcţia de antrenor coordonator al CNOE, este acuzat de harţuire sexuală. Acuzaţii adevărate sau încercare de discreditare? , se întreabă ziariştii de la Monitorul de Vâlcea, ziar în care puteţi citi un material, pe larg.

„Fragmente de garduri pictate de artişti craioveni”

O expoziţie interesantă s-a deschis marţi, 28 iiulie, la Muzeul de artă „Casa Simian”. Exponatele, şase fragmente de garduri din comuna Ponoarele, Mehedinţi, sunt pictate într-o manieră proprie de către cîţiva artişti craioveni. Mai multe amănunte citiţi în Viaţa Vâlcii.

 „Pentru achiziţionarea Arpechim, acţionarii Oltchim au aprobat contractarea unui credit de 62 milioane euro”

Acţionarii societăţii Oltchim au aprobat, în Adunare generală ordinară de vinerea trecută, contractarea unui credit de 62 milioane euro, ce va fi utilizat pentru achiziţionarea de la Petrom a activelor aferente unităţii de petrochimie din cadrul Arpechim Piteşti, revizia în vederea repornirii unităţii şi pentru capital de lucru. Creditul va fi pentru o perioadă de şase ani, cu un an perioadă de graţie. Detalii aflaţi din Curierul de Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite