Râmnicu Vâlcea: Oltchim a trecut cu emoţii de ETO Gyor, scor 26-22

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Oltchim a trecut cu emoţii de ETO Gyor, scor 26-22
Râmnicu Vâlcea: Oltchim a trecut cu emoţii de ETO Gyor, scor 26-22

Fetele lui Voina au câştigat al treilea meci din Champions League şi sunt favorite la câştigarea grupei C.

Citeşte:

“Galacticele” au fost mai inspirate decât unguroaicele de la ETO Gyor

Oltchim a trecut cu emoţii de ETO Gyor, scor 26-22

Sub încurajările a peste două mii de spectatori, “galacticele” au pornit în forţă a treia partidă din grupele Champions League, prin reuşitele Cristinei Neagu. Formaţia maghiară au revenit după 13 minute, profitând de ratările de pe extremă ale Ramonei Maier. Unguroaicele au profitat de greşelile vâlcencelor şi în minutul 26 au preluat conducerea, spre nemulţumirea publicului din Sala Polivalentă, care au acuzat maniera arbitrajului. Fetele lui Voina au tras de ele, reuşind să restabilească egalitatea, scorul la pauză fiind 13-13.
În partea secunda, “galacticele” s-au distanţat până la trei goluri, dar nu reuşesc să se menţină, fiind egalate din nou în minutul 46. Campioana României nu a mai ratat ca în prima repriză, câştigând partida la patru goluri diferenţă. După 26-22 cu Gyor, Oltchim este lider necontestat în gupa C din Champions League, cu şase puncte, urmată de Zezda cu 3 puncte.

Marcatoarele formaţiei Oltchim: Cristina Neagu 7, Ramona Maier 4, Iulia Puşcaşu 4, Narcisa Lecuşanu 3, Clara Vădineanu 3, Adriana Nechita 2, Ionela Stanca 2, Oana Manea 1.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite