Râmnicu Vâlcea: „Tânără muşcată de o maimuţă la Drăgăşani”, Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: „Tânără muşcată de o maimuţă la Drăgăşani”, Revista presei locale
Râmnicu Vâlcea: „Tânără muşcată de o maimuţă la Drăgăşani”, Revista presei locale

Din presa locală aflăm că pe lângă persoanele muşcate de câinii, la Vâlcea a mai apărut încă o categorie, a celor muşcaţi de... maimuţă. Tot din categoria ştirilor nefaste, mai aflăm că pe calea ferată tragediile se ţin lanţ. Schimbând diapazonul, tot presa locală ne informează că „Râşniţă pleacă!”.

„Tânără muşcată de o maimuţă la Drăgăşani”,

La Secţia de Boli Contagioase a Spitalului Judeţean Vâlcea s-a prezentat Loredana G. (30 ani), din Drăgăşani, cu leziuni la antebraţul stâng, care a declarat că a fost muşcată de o maimuţă în timp ce se afla la locuinţa unei prietene, care deţine un astfel de mamifer tropical. Pentru că a încercat să-l atingă, maimuţa s-a „ofuscat” şi a atacat-o pe femeie. Amănunte citiţi în Viaţa Vâlcii.

„Doi morţi şi un rănit grav pe calea ferată”

Aceasta este statistica sumbră a evenimentelor feroviare petrecute în judeţ. O femeie de 84 de ani, din Lădeşti şi un bărbat cu identitate necunoscută sunt victimele accidentelor mortale, iar o tânără de 20 de ani, din Dăeşti, a fost rănită de locomotiva unui tren în timp ce încerca să-şi ia geanta care îi căzuse de pe umăr. Amănunte în Curierul de Râmnic.

„Rîşniţă, pleacă! Tehnicianul continuă să ţină cu dinţii de scuanul de la CNOE”

 „Cred că trebuie făcută o curăţenie totală la CNOE. Trebuie pornit la un nou drum cu o echipă nouă”, a desclarat Ion Gavrilescu, preşedintele CS Oltchim, pentru Monitoruld e Vâlcea, ziar în care puteţi citi mai multe informaţii.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite