Râmnicu Vâlcea: „Primarul din Drăgăşani criticat în faţa preşedintelui Geoană”, Revista presei locale

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: „Primarul din Drăgăşani criticat în faţa preşedintelui Geoană”, Revista presei locale
Râmnicu Vâlcea: „Primarul din Drăgăşani criticat în faţa preşedintelui Geoană”, Revista presei locale

Din presa locală aflăm că o elevă olimpică, care îşi doreşte să ajungă la Harvard, şi-a criticat edilul în faţa şefului de partid al acestuia şi că elevii sportivi din mai multe şcoli din judeţ au obţinut  medalii la concursul de atletism. Din categoria ştirilor „de criză” aflăm că la spital paturile se vor reduce mai mult de jumătate şi că numărul şomerilor vâlceni a ajuns la 12.000. Într-o altă ordine de

„Primarul din Drăgăşani criticat în faţa preşedintelui Geoană”

Primarul municipiului Drăgăşani a fost umilit de o elevă olimpică naţională la matematică, câştigătoarea unei medalii de aur în Germania la Olimpiada Internaţională de Matematică. Tânăra i-a spus preşedintelui PSD că primarul oraşului nu a sprijinit-o când a cerut ajutorul pentru a ajunge la Harvard. Citiţi în Impact real o interesantă luare de poziţie a unei adolescente extrem de curajoase şi inteligente.

„Argint şi bronz pentru atleţii vâlceni”

La întrecerile finale ale Campionatului Naţional de Atletism destinat juniorilor, desfăşurate la sfârşitul săptămânii recent încheiată, atleţii vâlceni au obţinut o medalie de argint şi patru de bronz. Argintul a revenit ştafetei de 4x100 m fete, echipei Colegiului Naţional Mircea cel Bătrân. Mai multe amănunte citiţi în Viaţa Vâlcii.
 
„Spitalul va rămâne cu aproape 500 de paturi”

După reabilitarea Spitalului Judeţean de Urgenţă Vâlcea din cele 1203 paturi existente în prezent, vor mai rămâne doar 494. Unde se vor duce restul paceinţilor aflaţi citind Monitorul de Vâlcea.

„Peste 12.000 de persoane nu au un loc de muncă”

Rata şomajului a crescut în judeţul Vâlcea, înregistrându-se 12.062 de şomeri, din care 5.548 sunt femei. De asemenea, 7.811 sunt şomeri indemnizaţi, aflaţi în plată, iar 4.000 sunt neindemnizaţi. Mai multe amănunte în Curierul de Vâlcea.

CSM privatizează examenul de intrare în magistratură

O firmă privată, selecţionată în urma unei proceduri de achiziţie publică se va ocupa de desfăşurarea examenului, inclusiv de corectarea testelor prin procesare electronică. Detalii aflaţi din Curierul de Râmnic.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite