Râmnicu Vâlcea: Demonstraţie de karate la Bibliotecă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Clubul Saishin Karate Do din Râmnicu Vâlcea a organizat azi, în cadrul Atelierului de Vacanţă de la Biblioteca Judeţeană o demonstraţie de karate susţinută de sportivii coordonaţi de antrenorul Cătălin Vlăduţ. Clubul, fondat în 1999 are un număr de 200 de membri care se antrenează cu multă pasiune în dojo-uri din Râmnicu Vâlcea, Drăgăşani şi Horezu.

Clubul Saishin s-a înfiinţat în anul 1999, ca urmare a dorinţei unui grup de inimoşi budoka de a face parte dintr-o organizaţie solidă, prin care să poată progresa în domeniul karate-ului, atât din punct de vedere tehnic, cât şi spiritual. Astfel s-a stabilit denumirea clubului "Saishin", care în traducere liberă înseamnă "cu spiritul curat".

În prezent, Clubul are un număr de 200 membri care se antrenează cu multă pasiune în dojo-uri din oraşele Râmnicu-Vâlcea, Drăgăşani şi Horezu, în toate aspectele pe care le cuprinde karate-ul (competiţie, autoapărare, contact).

Sunt afiliaţi la FEDERAŢIA ROMÂNĂ DE KARATE, prin Departamentul de Karate Shito Ryu, Clubul fiind un participant activ la toate acţiunile (competiţii, stagii, seminarii etc.) pe care F.R.K. le-a organizat.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite