Astăzi este „Ziua Dorinţelor”. Cercetaşii vor introduce dorinţele în baloane şi le vor lansa spre cer

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De „Ziua Dorintelor”, vâlcenii sunt aşteptaţi în centrul Râmnicului
De „Ziua Dorintelor”, vâlcenii sunt aşteptaţi în centrul Râmnicului

Acţiunea are loc în centrul Râmnicului sub semnul Florii de Crin. Jocurile cercetăşeşti, atelierele de creaţie şi acţiunile de prim ajutor fac parte din programul desfăşurat la km. zero al oraşului.

Sub genericul "Vino la Vâlcea" cunoscutul slogan turistic al oraşului nostru,astăzi, 17 martie, cercetaşii vă invită în centrul Râmnicului, în Parcul Mircea cel Bătrân,  la "Ziua Dorinţelor". Copiii şi tinerii reuniţi sub semnul Florii de Crin se prezintă în faţa concitadinilor cu starea de spirit pozitivă care îi animă, cu activităţi specifice cercetăşeşti şi cu dorinţa de a interacţiona cu alţi copii şi tineri invitaţi la acest eveniment.
„Astfel toţi trecătorii copii, tineri sau vârstnici vor fi invitaţi să scrie pe bileţele dorinţele lor, după care acestea vor fi introduce în baloane inscripţionate cu logoul turistic al oraşului, "Vino la Vâlcea". În acest timp în Parcul "Mircea cel Bătrân" , unde se va desfăşura evenimentul vor fi organizate ateliere de creaţie artistcă, radioamatorism, noduri, jocuri cercetăşeşti şi jocuri pe asphalt retorică şi oratorie, prim-ajutor şi altele, la care vor participa toţi cei prezenţi, cercetaşi şi trecători prin parc. Evenimentul se va încheia cu lansarea simbolică a baloanelor cu dorinţe spre cer", a spus Alexandru Bitica, purtătorul de cuvânt al cercetaşilor.
Activitatea va prilejui plăcute întâlniri între copii şi tineri, cadre didactice, părinţi şi bunici, pensionari, practic între toţi cei aflaţi în trecere sau la plimbarea de recreere prin parc. Acţiune este organizată în perteneriat de Primăria Municipiului Râmnicu Vâlcea şi centrul de cercetaşi din Râmnic.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite