Râmnicu Vâlcea: Cursuri de vară la Şcoala de Arte şi Meserii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Conducerea şcolii anunţă că, începând de luna viitoare se vor organiza cursuri de muzică, arte vizuale şi coregrafie.

Şcoala Populară de Arte şi Meserii Râmnicu Vâlcea oferă vâlcenilor în perioada 01 - 31 iulie 2011 un pachet de servicii culturale care constă în :
organizarea unor cursuri artistice.
Doritorii pot opta între cursurile de muzică (instrumente muzicale, noţiuni de teoria muzicii, educaţie muzicală, audiţii muzicale, canto - exerciţii pentru dicţie, vocalize, să învăţăm se cântăm la microfon, etc.), arte vizuale (pictură, desen, (ce ştim despre Nicolae Grigorescu, Ştefan Luchian) etc.); -proiecţii de filme de diferite genuri, (filme documentare, ştiinţifice, desene animate) în funcţie de vârstele copiilor sau coregrafie (dans modern, dans clasic, noţiuni generale despre arta coregrafică etc.).

 Tot în acest program de servicii culturale există posibilitatea ca în anumite zile sau intr-un anumit interval de timp a fiecărei zi părinţii care au un program foarte încărcat şi nu pot avea grijă de copii au ocazia să îşi aducă micuţii (5-7 ani) în spaţiul şcolii noastre unde pot beneficia de multiple activităţi artistice.
La acest program se pot înscrie copii, tineri şi adulţi. Cursanţii pot opta pentru un singur serviciu cultural sau pot parcurge întregul program de activităţi de educaţie culturală. Taxele sunt diferite, acestea sunt calculate în funcţie de specificul şi de timpul aferent serviciului cultural pentru care optează cursantul.

Înscrierile se fac la secretariatul instituţiei din strada G-ral Magheru, nr. 6, Bl P1, mezanin.


Relaţii la telefonul 0250/736189.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite