Cristina Neagu, îndrăgostită de fratele Patriciei Vizitiu!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cea mai valoroasă handbalistă româncă a momentului, Cristina Neagu (22 de ani), trăieşte o poveste de dragoste cu Dacian Vizitiu (25 de ani), fratele coechipierei sale de la Oltchim.

O fire foarte retrasă, „galactica" Neagu vorbeşte rareori despre viaţa ei personală şi lasă ca jocul şi prestaţiile ei din teren să vorbească pentru ea.

Puţine lucruri se ştiu desprea Cristina din afara terenului, însă „Click!" a aflat că, de aproape doi ani, interul Oltchimului şi-a găsit fericirea şi pe plan sentimental, fiind îndrăgostită de Dacian, fratele celei mai bune amice ale sale, Patricia Vizitiu.

Cei doi au evitat să apară în public până acum şi nu vor să ofere detalii despre relaţia lor, care îşi consumă clipele departe de ochii curioşilor.
Dacian vine la aproape toate meciurile mele şi ale Cristinei. În rest nu mă bag în relaţia lor. Lumea trebuie să înţeleagă că fiecare are dreptul la o viaţă privată. Ei nu vor să devină un cuplu monden prin tabloide!", a spus tranşant Patricia Vizitiu, confirmând legătura dintre cei doi.

Dacian joacă la Universitatea Petroşani

Considerat în adolescenţă o speranţă a fotbalului românesc, Dacian (fiul lui Dumitru Vizitiu - regretatul simbol al Jiului Petroşani) mai joacă în prezent fotbal doar din plăcere în liga a IV-a, la Universitatea Petroşani.

Nici pentru Cristina Neagu „sportul-rege" nu este o necunoscută. Handbalista a copilărit în cartierul Ghencea şi mergea ocazional la partidele Stelei, iar la „miuţele" de la antrenamente e cea mai bună dintre „galactice".

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite