Cristina Neagu, MVP-ul Cupei Mondiale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Componenta naţionalei României şi a echipei Oltchim, Cristina Neagu, a fost declarată, duminică, cea mai bună jucătoare (MVP), de la Cupa Mondială de handbal feminin din Danemarca, competiţie câştigată de tricolore.

Cristina Neagu a fost declarată cel mai bun inter stânga, dar şi cea mai completă jucătoare a Cupei Mondiale, din All Star Team făcând parte şi Valentina Ardean Elisei, considerată cea mai bună extremă stânga.

Echipa ideală a Cupei Mondiale include următoarele jucătoare: Portar - Katrine Lunde (Norvegia); Extremă stânga – Valetina Ardean Elisei; Inter stânga – Cristina Neagu; Centru – Anita Gorbicz (Ungaria); Inter dreapta – Camilla Dalby (Danemarca); Extremă dreapta - Linn-Kristin Riegelhuth (Norvegia); Pivot - Marit Malm Frafjord (Norvegia).

MVP-ul Cupei Mondiale - Cristina Neagu.

România a câştigat duminică finala mare a competiţiei, în faţa campioanei europene şi olimpice, Norvegia, scor 24-23 (12-12).

Cea mai bună jucătoare a României la competiţia din Danemarca, Cristina Neagu a părăsit terenul de joc în minutul 2 al finalei după o ciocnire dură cu vedeta Norvegiei Gro Hammerseng.

Lovită la umărul drept, cel care o jena şi înaintea debutului Cupei Mondiale, Neagu a urmărit restul partidei pe banca de reserve, staff-ul tehnic preferând să o menajeze în perspectiva meciurilor dificile pe care interul Oltchimului le va avea în acest sezon în Liga Campionilor.

Neagu a marcat 27 de goluri la Cupa Mondială de la Aarhus.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite