Oltchim a redus preţul biletelor la meciul cu Larvik! „Galacticele“ vor revanşa cu norvegiencele

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Valentina Ardean-Elisei este gata de duelul cu norvegiencele
Valentina Ardean-Elisei este gata de duelul cu norvegiencele

Campioana României va disputa duminică, de la ora 18.00, la Râmnicu Vâlcea, ultimul meci din grupele Ligii Campionilor.

Deja calificate în faza următoare a competiţiei, „galacticele“ se bat cu lidera grupei Larvik, echipă care a acumulat până acum maximum de puncte.

Handbalistele lui Peter Kovacs au avut evoluţii oscilante în acest sezon al Ligii şi speră să încheie anul cu o victorie.

Chiar dacă este un meci care nu mai poate schimba ierarhia grupei, ambiţiile sunt mari şi ne dorim victoria. Sunt convinsă că şi norvegiencele gândesc la fel. Aşteptăm susţinerea publicului, care a fost de fiecare dată extraordinar, pentru a bate pe Larvik şi a ne lua revanşa după meciul tur“, a spus Valentina Ardean Elisei.

În Norvegia am pierdut cu 34-31, însă am greşit mult în atac şi apărare. Acum sper să nu se mai repete şi să arătăm că suntem mai bune“, a spus şi Ionela Stanca, golghetera Oltchimului în meciul trecut cu Randers.

Pentru ca sala să fie plină, oficialii clubului vâlcean au redus preţul biletelor, de la 30 la 20 de lei.

Poate suporterii sunt încă supăraţi pe noi, din cauza jocului mai slab sau a faptului că nu s-au mai găsit bilete la finala cu Viborg. De asta am decis să reducem preţul biletelor“, a precizat „vicele“ Nicolae Luca.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite