Râmnicu-Vâlcea: O tânără este în pericol de moarte, după ce şi-a provocat un avort

0
Publicat:
Ultima actualizare:

O vâlceancă de 20 de ani din Drăgăşani a ajuns la spital în stare gravă în urma unui “avort septic provocat. Fata era însărcinată în patru luni şi două săptămâni.

Margareta L. (20 de ani) a fost transportată de urgenţă la Spitalul Nr. 1 din Craiova, având hemoragie puternică. Apropiaţii fetei spun că aceasta era însărcinată în patru luni şi două săptămâni când s-a dus la o moaşă de 66 de ani, din acelaşi municipiu, pentru a-i solicita un avort spontan. Tânăra s-a trezit însă cu o hemoragie, iar soţul acesteia a cerut ajutorul medicilor. Specialiştii au adus-o, pentru îngrijiri, la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova. Oamenii legii au început cercetările în acest caz.

100 de lei, taxa pentru avort

Potrivit primelor date, femeia care a încercat să-i provoace avortul nu avea autorizaţie. Familia Margaretei mai spune că i-au dat femeii care a  făcut intervenţia 100 de lei, un pachet de ţigări şi unul de cafea.
        

   “Poliţiştii din Drăgăşani au fost sesizaţi de poliţiştii craioveni cu privire la faptul că, la Spitalul de Urgenţă Craiova - Secţia Reanimare, a fost internată, în stare critică, Margareta L., în vârstă de 20 ani, din municipiul Drăgăşani, cu diagnosticul 'avort septic provocat, 18 săptămâni'. Poliţiştii s-au deplasat la Secţia Reanimare a Spitalului de Urgenţă nr. 1 Craiova, unde au identificat-o pe tânără, care se află sub tratament de specialitate”, a declarat Emil Muşulete, purtătorul de cuvânt al IPJ Vâlcea.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite