Luminiţa Huţupan şi-a scos fetiţa în lume!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Luminiţa Huţupan Dinu se mândreşte cu Ştefania, fetiţa sa
Luminiţa Huţupan Dinu se mândreşte cu Ştefania, fetiţa sa

La victoria de duminică a Oltchimului, 28-19 cu Toulon, în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor, a asistat şi fetiţa Luminiţei Huţupan Dinu. Micuţa Ştefania, care astăzi împlineşte şase luni, nu a pierdut niciun meci al Oltchimului în acest sezon.

„Galacticele“ au avut suporteri de toate vârstele la primul meci de acasă din grupele Ligii Campionilor. Cea mai mică a împlinit astăzi şase luni şi este fetiţa Luminiţei Huţupan Dinu, fostul portar al Oltchimului şi al echipei naţionale.

Ştefania a fost adusă de mama sa la toate meciurile vâlcencelor în acest sezon, dar duminică a asistat la primul ei joc în Liga Campionilor.

Atmosfera a fost cu totul alta, dar mulţimea şi gălăgia din sală nu au speriat-o deloc. A fost chiar foarte cuminte şi s-a jucat tot timpul cu Narcisa Lecuşanu şi Adina Meiroşu. A fost fascinată mai mult de galerie, pentru că a stat numai cu ochii pe steaguri şi pe fulare. Ba chiar a şi dormit în ultimele zece minute, pentru că am plecat devreme cu ea de acasă şi nu-şi făcuse somnul“, ne-a dezvăluit Luminiţa.

Antrenoarea secundă a naţionalei României speră ca „Ştefi“ să facă tot handbal, dar spune că nu-i va impune acest lucru, ci o va lăsa să decidă.

Pentru mine cel mai important este să crească mare şi să fie sănătoasă. Normal că mi-aş dori să facă handbal şi o voi îndruma şi ajuta cum voi putea mai bine, dar ea va fi cea care va decide. Deocamdată văd că-i place, însă alegerea îi aparţine, nu o pot obliga“, a mai spus Huţupan-Dinu.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite