Dramă / Adina Meiroşu a pierdut şi al doilea copil

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Interul stânga al Oltchimului şi al naţionalei, Adina Fiera Meiroşu, însărcinată în cinci luni şi jumătate, a pierdut şi al doilea copil.

După ce a renunţat la primul, diagnosticat cu o malformaţie extrem de rară, pentru a-l salva pe celălalt, şi tocmai când se consolase cu gândul că va avea decât o fetiţă, au apărut alte complicaţii.

Lichidul amniotic pierdut la primul avort nu s-a refăcut, iar Adina a fost nevoită să ia din nou o decizie dureroasă: să renunţe şi la cel de-al doilea copil.

Nu a fost să fie acum. Aşa a vrut Dumnezeu, să am acest ghinion şi să pierd sarcina“, a spus cu tristeţe handbalista de 24 de ani, care încearcă acum să uite cât mai repede clipele de coşmar prin care a trecut.

Adina Meiroşu nu ştie dacă va reveni pe teren, însă nu renunţă la visul ei de a deveni mămică.

Trebuie să o iau de la capăt cât mai repede, să uit ce mi s-a întâmplat. Este greu, totul începuse aşa bine, parcă visam când am rămas însărcinată. Nu m-am gândit dacă revin pe teren. Oricum, vreau să am un copil şi o să fac totul până îmi voi îndeplini acest vis“, a mai spus Adina pentru gsp.ro.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite