Coşmarul Adinei Meiroşu s-a încheiat!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

.La doar două luni după ce a fost nevoită să treacă prin drama pierderii ambelor gemene, Adina Meiroşu-Fiera a devenit din nou o piesă de bază în angrenajul Oltchimului.

După ce în urmă cu trei zile a marcat cinci goluri într-un meci amical disputat la Râmnicu Vâlcea contra celor de la CSM Ploieşti, interul Oltchimului a evoluat ieri pe aproape toată durata partidei câştigate de "galactice", scor 34-19 (19-9), în deplasare cu SCM Craiova. 

Meiroşu a  marcat două goluri şi a fost aplaudată la scenă deschisă de suporterii gazdelor, fiind asaltată la final de fanele doritoarele de autografe. Deşi a părăsit terenul zâmbitoare, handbalista a preferat să nu facă declaraţii presei.

"Adina este o fire tare, o luptătoare şi sunt sigur că mai are foarte multe de spus în handbalul românesc şi european", a lăudat-o vicepreşedintele Petre Berbecaru.

Ultimul meci oficial disputat de Adina Meiroşu-Fiera în tricoul Oltchimului datează din 8 mai 2010, de la meciul tur al finalei Ligii Campionilor cu formaţia daneză Viborg.

Duel cu Franţa în Cupa Mondială

Naţionala de handbal feminin a României va întâlni, azi, de la ora 15.15, în direct pe Dolce Sport, în semifinalele Cupei Mondiale de la Aarhus echipa Franţei, vicecampioană mondială en-titre.

Bilanţul confruntărilor directe este net favorabil tricolorelor: 30 de victorii şi 16 înfrângeri. În cealaltă semifinală, Danemarca joacă contra Norvegiei.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite