Râmnicu Vâlcea: Consilierii locali pregătesc înlocuirea lui Mircia Gutău

0
Publicat:
Ultima actualizare:

E oficial: Mircia Gutău nu mai este primarul Râmnicului. Aleşii locali pregătesc înlocuirea sa temporară şi alegerea unui nou viceprimar. Luni, 1 martie a fost convocată o şedinţă extraordinară în acest sens.

Aleşii locali din Râmnicu Vâlcea sunt convocaţi pe 1 martie într-o şedintă extraordinară pentru a constata faptul că mandatul lui Mircia Gutău a fost încheiat şi pentru a desemna un viceprimar care să îi preia responsabilităţile până la organizarea alegerilor. Romeo Rădulescu, l-a înlocuit pe Mircia Gutău pe baza unei hotărâri a CL care constata lipsa acestuia din localitate. Acum, decizia Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie şi ordinul Prefectului îi obligă pe consilieri să constate încheierea mandatului lui Mircia Gutău şi desemnarea unui primar interminar potrivit prevederilor Legii Administraţiei Publice Locale.

În aceeaşi şedinţă se va decide şi desemnarea unui viceprimar interimar. Dacă pentru postul ocupat de Gutău surse din cadrul Primăriei afirmă că ar rămâne în continuare al lui Romeo Rădulescu,  cel de viceprimar intermiar rămâne deocamdată departe de ochii presei.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite