Râmnicu Vâlcea: Oltchim a devenit lideră în grupa C din Champions League după victoria cu Zvezda

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Râmnicu Vâlcea: Oltchim a devenit lideră în grupa C din Champions League după victoria cu Zvezda
Râmnicu Vâlcea: Oltchim a devenit lideră în grupa C din Champions League după victoria cu Zvezda

Campioana României şi-a adjudecat în această seară a doua victorie din grupele Champions League, ediţia 2009/2010, după ce s-au impus pe teren propriu în faţa echipei ruseşti Zvezda Zvenigorod(31-27).

Învinse de rusoaice la Cupa Mondială, fetele antrenate de Radu Voina şi-au luat revanşa în disputa ce se anunţa a fi un meci între două şcoli de handbalul internaţional. După o primă repriză echilibrată, unde ambele echipe au fost la conducere, “galacticele” s-au desprins la sfârşitul primei reprize prin reuşitele Ramonei Maier, dar şi cu ajutorul Paulei Ungureanu, care a închis de mai multe ori poarta Oltchimului, vâlcencele au intrat la pauză cu un avantaj de două goluri(18-16).

image



Ramona Maier a fost "la înălţime" în partida cu Zvezda


În partea a doua a meciului, tehnicianul Radu Voina a recurs la tradiţionalul joc cu doi pivoţi, lucru care s-a văzut imediat pe tabela de marcaj, unde campioanele s-au distanţat şi la opt goluri. Mai multe ratări ale Ramonei Maier au făcut micşorat din diferenţă, însă “tancurile” lui Trefilov nu au reuşit să se impună la Vâlcea. Oltchim s-a impus cu 31-27 şi a preluat şefia clasamentului în grupa C din Champions League, fiind singura echipă cu patru puncte.

În cealaltă partidă a grupei, Gyor a învins la limită, cu scorul de 29-28 pe Itxako Navarra, într-un meci ce a consemnat revenirea Micăi Bradeanu, jucatoarea română contribuind cu trei goluri la succesul echipei sale.

Au marcat pentru Oltchim: Ramona Maier 7 (1), Cristina Neagu 5, Steluţa Luca 3, Ionela Stanca 3, Iulia Puşcaşu 3, Oana Manea 3, Valentina Ardean 2, Narcisa Lecuşanu 2, Clara Vădineanu 2 (1), Rehina Şimkute 1 gol.

Râmnicu Vâlcea



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite